Nieuwsbericht:

Steeds meer mensen investeren in zonnestroominstallaties

Veel mensen kiezen voor energievoorziening uit zonnestroom. Genoeg werk dus voor de installatiebedrijven. Om volgens de geldende kwaliteits- en veiligheidseisen te werken, is het als installateur belangrijk om je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en waar nodig bij te spijkeren. Bekroning van deze inspanning kan met het Vakbekwaamheidsprogramma van Vakmanschap Zonnestroom!

Zonnestroominstallaties in opmars
De grotere vraag naar zonnestroominstallaties vergt vakbekwame installateurs. Installateurs volgen met regelmaat een meerdaagse cursus om up-to-date te blijven. Vakmanschap Zonnestroom is een initiatief van Techniek Nederland, Wij Techniek en vertegenwoordigers uit de branche. Het Vakbekwaamheidsprogramma is beschikbaar voor ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren en inspecteren van zonnestroominstallaties. Na het succesvol afronden het programma ontvang je het Bewijs van Vakmanschap. Dit bewijs wordt geregistreerd in je persoonlijke Vakpaspoort. Zo kun je altijd laten zien dat je Vakbekwaam bent.

Hoe behaal ik of mijn medewerkers het Bewijs van Vakmanschap?
Op de website vind je naast globale informatie over het proces ook goed inzicht in de beschikbare profielen en examenonderdelen. Zo kan een monteur of installateur die bijvoorbeeld al jaren aan ervaring heeft opgebouwd en op de hoogte is van actualiteiten, constateren dat kennis bijspijkeren niet nodig is en kan hij of zij direct examen doen. Wacht niet langer en meld je nu aan!

Wist je dat Vakmanschap Zonnestroom ook een zelftest heeft die je vrijblijvend en kosteloos kunt maken? Lees hier meer daarover!

Vakmanschap Zonnestroom

Andere

Berichten