Nieuwsbericht:

Toenemende vraag naar geregistreerd Vakmanschap Inregelen

Wist je dat er een toenemende vraag is naar vakmensen? Ook voor het Inregelen van verwarmingsinstallaties? Zeker in deze tijd zijn veel huishoudens genoodzaakt om te besparen op het energieverbruik. Als vakmens kun je je steentje bijdragen om het energieverbruik te verminderen. Behaal nog voor de winter je Registratie van Vakmanschap Inregelen door het vakbekwaamheidsprogramma te volgen.

Efficiëntie Vakmanschap Inregelen
Bij veel woningen is de verwarmingsinstallatie niet optimaal ingesteld, zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw. Dat heeft nadelige gevolgen voor het energieverbruik en comfort. Door een betere instelling van de doorstroming van het water in de radiatoren, verbetert de warmteafgifte ervan. Dat levert een daling van het energieverbruik met 7% tot soms wel 15% op. De betere warmteverdeling tussen de radiatoren zorgen ervoor dat kamers niet meer te warm of te koud worden ten opzichte van de rest van het huis. Ook bij de nieuwe warmtebronnen zoals (hybride) warmtepomp en warmtenetten is het goed inregelen van de installatie van essentieel belang. Daarom kiest de branche voor geregistreerd vakmanschap als belangrijk en herkenbaar kwaliteitslabel voor registratie in het CRT en Vakpaspoort.

Behaal je Vakmanschap
Het vakbekwaamheidsprogramma voor het inregelen van verwarmingsinstallaties bestaat uit een online onderdeel en een praktijkdeel. Het online onderdeel bestaat uit een awareness video over ‘hoe zat het ook alweer’ en een e-learning over het inregelen en hydraulische balans. Daarnaast is er een praktijktraining waarna de vakdeskundigheid wordt vastgesteld. Na alles positief afgerond te hebben, wordt je Vakmanschap geregistreerd in je Vakpaspoort.

Bekijk hier het proces en meld jezelf of je medewerkers direct aan om een Registratie van Vakmanschap te behalen.

Vakmanschap Inregelen

Andere

Berichten