Nieuwsbericht:

Vakbekwaamheidsprogramma Afleverset

Vanaf april 2022 is het mogelijk om een Vakbekwaamheidsprogramma voor Afleversets te volgen. Met het oog op energietransitie sluiten veel steden op warmtenetten aan. Vaak zorgen installateurs hier voor de aansluiting van de woninginstallatie op het warmtenet via een afleverset.

Waarom een Vakbekwaamheidsprogramma?
Om goed en veilig te blijven presteren, is het belangrijk dat de installateurs vakbekwaamheid kunnen aantonen. Vakbekwaamheid is niet alleen cruciaal voor het plaatsen en monteren inregelen, maar ook voor het onderhouden en inspecteren van de afleversets.

Wanneer je voldoet aan de eisen van vakbekwaamheid, geregistreerd vakmanschap in het CRT hebt en in het bezit bent van een Vakpaspoort, kun je een erkenning aanvragen voor erkend installatiebedrijf afleverset.

E-learning stadsverwarmingsinstallaties
Stadsverwarmingsinstallaties verwarmen en leveren warm tapwater aan standswijken en grote gebouwen. Het is belangrijk dat je als installateur weet hoe een afleverset werkt. De-learning stadsverwarmingsinstallaties bestaat uit zes thema’s waarin je alles leert wat je moet weten over de afleverset in een woning of gebouw. Vervolgens wordt je kennis middels een theorietoets getoetst en pas je het ook toe in een praktijkexamen. Na de e-learning weet je niet alleen hoe een afleverset werkt, maar ook hoe je deze installeert en de werking controleert.

Ben je benieuwd naar het proces of wil je je direct aanmelden? Bezoek nu de website.

Installateur Afleverset

Andere

Berichten