Nieuwsbericht:

Vrijblijvend je kennis testen!

Ben jij al bekend met de zelftest van Vakmanschap Zonnestroom? Je kunt nu vrijblijvend en kosteloos de zelftest maken om je kennis te testen. De zelftest sluit aan bij de werkzaamheden die komen kijken bij zonnestroominstallaties. Zo kom je erachter of jij of je medewerkers over de benodigde kennis beschikken en of er een aanvullende opleiding nodig is.

Wat wordt er getest?
Afhankelijk van het gekozen profiel zijn er verschillende aspecten die aan orde komen tijdens de zelftest. De randvoorwaarden worden in kaart gebracht, er wordt gekeken of je zorg draagt voor veiligheid en hoe goed je kwaliteitscontroles uitvoert. Daarnaast zijn er nog andere belangrijke aspecten die aan bod komen waaronder het aanleggen van zonnestroominstallaties en het verhelpen van elektronische storingen.

Hoe maak ik of mijn medewerkers de zelftest?
Je kunt jezelf of je medewerkers inschrijven om de zelftest te maken waarbij je een profiel kiest dat aansluit bij jouw werkzaamheden of die van je medewerkers. Zorg dat je de zelftestinformatie goed hebt doorgenomen voordat je jezelf inschrijft. Hierin staat de inhoud van de zelftest beschreven en een aantal punten om rekening mee te houden voordat je start met het toetsen van je kennis. Goed om te weten, de zelftest is online beschikbaar en kun je zo vaak maken als je zelf wilt! Schrijf je nu in op de website!

Vakmanschap Zonnestroom zelftest

Andere

Berichten