Nieuwsbericht:

Vakmanschap CO en Inregelen

Wist je dat er in de winterperiode veel vraag is naar aantoonbaar vakbekwame monteurs voor CO en Inregelen? Misschien klinkt deze periode nog heel ver, maar vergeet niet dat je niet zomaar Vakbekwaam wordt. Tussen maart en oktober is het ideale moment om een vakbekwaamheidsprogramma te volgen en een Bewijs- of Registratie van Vakmanschap te behalen.

Aantonen Vakmanschap
Om werkzaamheden goed en veilig uit te voeren is het cruciaal dat jij of je medewerkers je Vakmanschap kunnen aantonen. Beide programma’s hebben hun eigen proces. In de winterperiode lijkt er geen tijd te zijn om de trainingen te volgen en het examenprogramma te doorlopen. Daarom is nu het ideale moment om dit te doen zodat je na de zomer je Vakmanschap kunt aantonen. Na het volgen van de Vakbekwaamheidsprogramma’s kunnen jij of je medewerkers je kennis en vaardigheden toetsen en erkennen.

Vakmanschap CO
Als onderdeel van de wettelijke certificeringsregeling mogen installatiemonteurs werkzaamheden verrichten aan gasverbrandingsinstallaties wanneer zij beschikken over het Bewijs van Vakmanschap. Zorg dat jij of je medewerkers goed klaargestoomd zijn zodat jullie sneller veilig te werk kunnen. Bekijk hier het proces om je Bewijs van Vakmanschap te behalen.

Vakmanschap Inregelen
Het vakbekwaamheidsprogramma voor het inregelen van verwarmingsinstallaties bestaat uit een online onderdeel en een praktijkdeel. In het online onderdeel vind je een awareness video over ‘hoe zet het ook al weer’ en een e-learning over het inregelen en hydraulische balans. Bekijk hier het proces en meld je direct aan om geregistreerd Vakmanschap te behalen.

Wil jij goed en veilig blijven presteren? Meld jezelf of je medewerkers nu aan en zorg dat jullie op tijd een Bewijs van Vakmanschap behalen.

Vakbekwame monteur

Andere

Berichten